Chirurgie Generala

MEDICI

DR. CARAIANE NICOLAE MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALA, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE, COMPETENTA IN ENDOSCOPIE ENDOSCOPIE, DIAGNOSTICA SI TERAPEUTICA CHIRURGIE LAPAROSCOPICA
DR. OPREA DOREL SL,MEDIC PRIMAR CHIRRUGIE GENERALA, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE, COMPETENTA IN ENDOSCOPIE DIGESTIVA, DIAGNOSTICA SI TERAPEUTICA, CHIRURGIE LAPAROSCOPICA
DR. POPESCU NICOLAE MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GEBNERALA
DR. IVANOSCHI ALEXANDRU MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALA
DR. MINCA MANUELA MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALA, COMPETENTA CHIRURGIA TIROIDEI
NUMERE TELEFON SECTIE

  • 0241/810690 Int. 128

CHIRURGIE PATOLOGIE TRATATA

Chirurgia generală este axată, în principal, pe cea abdominală (patologia paratului digestiv și a peretelui abdominal), dar abordează și alte regiuni anatomice (patologie venoasă, a glandei mamare, a glandei tiroide etc.). Dotarea cu materiale și aparatură face posibilă o gamă foarte variată de operații.

Patologia tratată în serviciul nostru cuprinde:
• patologia abdominală benignă – bolile apendiculare, bolile veziculei biliare, bolile ulceroase cu indicație de tratament chirurgical, defectele parietale (hernii, eventrații), bolile splinei cu indicație de tratament chirurgical etc.
• patologia oncologică – este abordată întreaga patologie oncologică a tubului digestiv, a glandelor mamare, a tiroidei, , efectuându-se intervenții de complexitate mare: , gastrectomii radicale, colectomii de diverse extensii (segmentare, hemicolectomii, subtotale, totale), rezecții rectale și amputații rectale, mastectomii radicale.
• patologia endocrină este axată, în principal, pe patologia tiroidei, realizându-se întreaga gamă de intervenții, de la lobectomii până la disecția radicală a gâtului (neck dissection).

Chirurgia laparoscopică abordează intervenții chirurgicale laparoscopice de bază (colecistectomii, apendicectomii, chistectomii ovariene), dar și intervenții complexe (colectomii, rezecții rectale, gastrectomii, hernii hiatale, splenectomii, defecte parietale abdominale etc.).

Chirurgia de urgență se adresează traumei abdominale și toracice, la care se adaugă patologia chirurgicală non-traumatică, ce necesită intervenții de urgență (ocluzii intestinale, peritonite, hemoragii etc.)

DOTARI ECHIPAMENTE
– MONITOR FUNCȚII VITALE
– INJECTOMATE
– INFUZOMATE
– ASPIRATOR PORTABIL
– LĂMPI ULTRAVIOLETE
– EKG
– ECHOGRAF
– MONITOARE FUNCTII VITALE

DOTARE ECHIPAMENTE BLOC OPERATOR
2 SALI OPERATII ASEPTICE
1 SALA OPERATII SEPTICE
SALA OPERATII ORTOPEDIE/OFTALMOLOGIE

Turn laparoscopie complet echipat
– Unitati de electrochirurgie de inalta performanta

– Echipamente mobile de aspiratie chirurgicala
– Lampa chirurgicala cu doua cupole, camera video si monitor
– Aparat Roentgen mobil cu brat C
– Turn artroscopie complet echipat
– Turniquet
– Negatoscop
– Instalatie apa sterila
– Microscop
– Biomicroscop
– Facoemulsificator

NUMAR TOTAL DE PATURI PE SECTIE

  • Compartiment Chirurgie – 40 paturi
  • Compartiment ORL – 5 paturi
  • Compartiment Ortopedie-Traumatologie – 15 paturi
  • Compartiment Oftalmologie – 5 paturi
  • Sali pansamente – 2

CABINET ENDOSCOPIE DOTAT CU 2 APARATE ENDOSCOPIE OLYMPUS SI AUTORIZAT PT EFECTUAREA DE ENDOSCOPII DIGESTIVE SUPERIOARE SI INFERIOARE DIAGNOSTICE SI TERAPEUTICE.

To top
Skip to content